Nyelvtanulás külföldön

Utazási ajánlatok

 

Köszönjük érdeklődését külföldi nyelvtanfolyamaink iránt!

 

Manapság az idegen nyelvek ismerete elengedhetetlen szükségletté vált, ami hihetetlen lehetőségeket és szabadságot tartogat, mint a munkaerőpiacon, mint az emberi kapcsolatok terén. A mai világban ezeknek a javaknak a mozgása sokkal egyszerűbbé és szabadabbá vált, aminek ha nem is az egyetlen, de gyakran a legnagyobb gátja a megfelelő nyelvtudás hiánya.

Ezt a szabadságot csak akkor tudjuk igazán kihasználni, ha legalább egy, de manapság egyre inkább, két idegen nyelvet is beszélünk.

Miért épp külföldön tanuljunk nyelveket?

 

Az anyanyelvi környezetnek és a szállást adó családnak / kollégiumnak köszönhetően akár pár hét alatt el lehet érni, hogy a korábbi tudásunkra építve, látványosan javuljon a kiejtés és ugrásszerűen a beszédértése. A nyelvet itt nem csak az iskolában tudjuk használni / gyakorolni, hanem megtapasztalhatjuk annak hasznát a mindennapi életben is. A tanuláson kívül lehetőségünk van az adott ország és annak szokásainak megismerésére is.

A keresőre kattintva részletesen bemutatjuk partneriskoláinkat: 

Iskola kereső

Ha már van elképzelése, hogy hova szeretne utazni és szeretne egy részletes árajánlatot kapni, töltse ki igényfelvételi lapunkat:

Kérjen árajánlatot online!

Az oldalon található tanfolyamkeresőnk segítségével nyelvi programokat lehet összeállítani, anélkül, hogy felkeresné irodánkat. A személyes tanácsadást ez a kalkulátor sem helyettesítheti, hiszen a leginkább megfelelő programot az évek során összegyűjtött személyes – a nyelvi utaztatás területén szerzett – tapasztalat átadásával tudjuk igazán segíteni.

Felnőtt ( +17 ) hallgatóinknak a nyelvtanfolyamot és szállást tartalmazó utazási csomagot ajánljuk, melyben egyéni nyelvtanulási igényeiknek kielégítésére is van lehetőség, egyéni vagy csoportos, általános vagy üzleti nyelvtanfolyam formájában.

 

Tinédzser korú (12-17) hallgatóink számára a nyelvi tábort ajánljuk, mely program tartalmazza a tanfolyamot, szállást, szabadidős programokat, valamint kirándulásokat az iskola szervezésében.

 

A tájékozódáshoz, válogatáshoz kellemes időtöltést kívánunk és ha úgy dönt, hogy velünk utazik mi ígérjük, hogy számtalan élménnyel és aktív használható nyelvtudással tér majd haza.

International House Utazási Iroda
1012 Budapest, Vérmező út 4. 

Tel: +36/1-316-1064
e-mail: travel@ih.hu