Középfokú nyelvvizsga-felkészítők

Középfokú nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok

Manapság elengedhetetlen egy elismert nyelvvizsga megszerzése, ha szakmai lehetőségeinket szeretnénk kiszélesíteni, vagy képzettségünk színvonalát akarjuk emelni. Nyelviskolánkban olyan tanfolyamokat kínálunk, amelyek segítenek a vizsgára való eredményes felkészülésben.
Tanáraink nagy tapasztalattal rendelkeznek a felkészítés terén – közülük többen maguk is 
vizsgáztatók. Magyarországon az elsők között vagyunk a sikeresen vizsgázó hallgatók arányát tekintve, a nálunk felkészülők több, mint 85 százaléka jut át a vizsgákon.

EURO nyelvvizsga-előkészítő

Az Euroexam vizsgák kiemelkedő megbízhatósága és elismert objektivitása ma már közismert, és ehhez az általános tulajdonsághoz jön még az is, hogy a vizsgák minden szinten kizárólag a valós életből ellesett nyelvhasználatot mérik. Így bemutathatod, hogyan vagy képes a gyakorlatban alkalmazni angol vagy német tudásod. Az Euro B2 nyelvvizsga felsőközép szinten helyezkedik el. Azok számára ajánljuk, akik magabiztosan akarnak a célnyelven kommunikálni, mind írásban, mind szóban. A B2-es nyelvvizsga az egyetemekre való felvételin pluszpontot jelent, a legtöbb diplomához pedig alapkövetelmény.

 

Euro B2 Angol nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok

(középszinten)

 

Heti 3×3 órában 6 héten át (54 óra)

 

Tanfolyamdíj:  63.900 Ft

IELTS-BD

IELTS nyelvvizsga-előkészítő

Az International English Language Testing System (IELTS) a Cambridge ESOL, a British Council és az IELTS Australia: IDP Australia által szervezett és ellenőrzött nyelvvizsga. Az IELTS nyelvvizsga az olyan vizsgázók nyelvi képességeit méri, akik olyan országokban kívánnak dolgozni vagy tanulni, ahol a kommunikáció elsődleges nyelve az angol. Az IELTS Nemzetközi Nyelvvizsgát 135 országban több mint 6000 intézmény ismeri el. Évente 1,4 millióan vesznek részt a vizsgán, hogy útra kelhessenek nemzetközi állások és tanulmányok felé. Csatlakozz hozzájuk te is!

 

IELTS nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok

 

Heti 3×3 órában 6 héten át (54 óra)

Kezdési időpont: március 22.

Vizsga: május 8. 

 

Időpont: 16.30-19.00

 

Heti 2×3 órában 9 héten át (54 óra)

Kezdési időpont: február 22 .

Vizsga: május 8. 

 

Időpont: 16.30-19.00

 

Tanfolyamdíj: 63.900 Ft

Cambridge nyelvvizsga-előkészítő2013-cambridge-celta-logo-v1-710x114

A Cambridge nyelvvizsga bizonyítványt világszerte számos ország egyetemei, munkaadói és oktatási intézetei elfogadják. A Cambridge egynyelvű angol nyelvvizsga bizonyítványok az egész világon elismertek és magas szintű angolnyelv-tudásról adnak számot. Cambridge English: középfok a First Certificate in English (FCE) és a First Certificate in English for Schools (FCEfS). Ez az általános angol középfokú nyelvvizsga igazolja, hogy elég jól használja az angolt szóban és írásban ahhoz, hogy angol nyelvterületen tanulhasson vagy dolgozhasson. Szintje: Középfok = B2 a Közös Európai Referenciakeret (KER) szintezés szerint.

 

Cambridge CAE nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok

 

Heti 3×3 órában 5 héten át (40 óra)

 

Tanfolyamdíj: 57.900 Ft

Jelentkezés menete:

Ahhoz, hogy tanfolyamra jelentkezhess szükséged lesz egy a választott nyelvvizsga típushoz tartozó szintfelmérésre. A szintfelmérés online zajlik a Zoom platformon minden hétköznap 09.00 – 18.00 között.

 

A szintfelmérés két részből áll: egy írásbeliből és egy szóbeliből, teszted után és személyre szabott ingyenes tanácsadást követően kiválaszthatjuk a számodra legmegfelelőbb tanfolyamot.

Aktuális kedvezmények:

  • Azok, akik jártak már az Utazási Irodánk által szervezett külföldi nyelvi képzésen, 10 % kedvezményt kapnak a tandíjból.
  • Testvérpár kedvezmény: 5% kedvezményt biztosítunk a drágább tanfolyamdíjból.
  • HVG Klubkártya kedvezmény: 5% kedvezmény a tanfolyamdíjból.

 

A kedvezmények egymással nem vonhatók össze.

 

(Tanfolyamaink csoportjait legkevesebb 4 fő, maximum 12 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani. Bár a tanórák kezdési időpontjai adottak, mégis arra kérjük a nálunk érdeklődőket: jelezzék felénk, milyen más időpontban szeretnének órára járni, s mi igyekszünk ezeket az egyéni javaslatokat is megvalósítani.)