Teacher Training

1_lifechanging_v3

Üdvözöljük az International House Budapest Teacher Training oldalán!

Köszönjük hogy ellátogatott a lapunkra! Már csak néhány kattintásra van a megújult honlapunktól, ami 100% -ban az angoltanárképzésről szól. Ha tehát Ön az alapvető TEFL képesítés, a Cambridge-i CELTA, vagy a DELTA, vagy pedig valamelyik specializált tanfolyamunk iránt érdeklődik, akkor kattintson a képre, vagy olvasson tovább a megfelelő információkért és linkekért.

Teacher Training tanfolyamaink

A Cambridge-i CELTA

A CELTA a legszélesebb körben elismert alapvető képzést nyújtó tanfolyam az angol, mint idegen nyelv tanításában. Ennek megfelelően erre a TEFL képesítésre van szüksége annak, aki angoltanárként szeretne dolgozni valamelyik színvonalas nyelviskolában, akár külföldön, akár belföldön.

A Cambridge-i DELTA

A DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages) egy olyan képzés, amit már tapasztalt angoltanároknak ajánlunk, akik szeretnék kiszélesíteni a szakmai tudásukat és előrelépni a TEFL (angoltanári) szakmában. Továbbá feltétlenül szükséges azoknak a tanároknak, akik szeretnének továbblépni tanulmányi vezetői pozíciók és/vagy a tanárképzés irányába.

Teaching Young Learners Course

Hogyan tanítsunk gyerekcsoportokat?

 

Ez egy hosszú ideje kifejlesztett, meglehetősen népszerű és kifejezetten gyakorlati jellegű tanfolyam, melynek célja hogy azonnal használható technikákkal, ötletekkel ruházza fel a gyerekcsoportokat tanító tanárt. Mindezek mellett lehetőséget nyújt arra, hogy a tanár elmélyedhessen a saját tanításának elméleti és gyakorlati aspektusain.

One-to-one Methodology Course

Hogyan tanítsunk egyéni óra keretében?

 

Ezt a tanfolyamot az egyéni órák népszerűségének a drámai növekedése hívta életre. A tanfolyam kiszélesíti az egy tanár-egy diák felállásban tanító tanár eszköztárát és tananyagainak forrását, és azonnal használható segítséget nyújt a tanításban.

Nem találta meg amit keresett?

25 év tanárképzési tapasztalattal a hátunk mögött biztosak vagyunk benne, hogy tudunk segíteni Önnek a megfelelő tanfolyam kiválasztásában.

Lépjen kapcsolatba velünk ezen a linken, (ttraining@ih.hu)  és mondja el hogyan segíthetünk!