Cégeknek

Üzleti és céges tanfolyamok

(Üzleti angol tanfolyam – Személyre szabott tanfolyam – Speciális nyelvi tréningek és workshopok)

Egyéni angol oktatás a vezérigazgató számára, csoportos tanfolyam a munkatársaknak, vizsga előkészítő a személyi asszisztens részére, prezentációs és üzletkötési tanfolyam menedzsereknek, pénzügyi vagy jogi angol, a számítástechnika nyelve angolul – csak néhány példa, hogy céges szinten mely területeken tudunk segíteni az Önök igényei/elképzelései alapján.

Az órák helyszíne: 

általában a cég székhelyére várják tanárainkat, de a mi termeinkben, vagy harmadik helyszínen is lehet tartani az órákat.

Az órák időpontja és hosszúsága: 

a nap bármely szakában, reggel 7 és este fél 9 között tartjuk tanfolyamainkat. 1 tanóra 45 percet jelent, így általában 2×45 perces órákat szoktak kérni tőlünk egy alkalommal. Bármilyen intenzitású tanfolyamot tudunk szervezni (1×2, 2×1, 2×2, 2×3, 3×3, 5×4, stb.), igazodva az egyedi kéréshez.

Nyelvek:

angol, német, francia, spanyol, holland – több cégnél pedig (a külföldi kollégák számára) magyar, mint idegen nyelv.

Kedvezmények: 

Sokféle kedvezménnyel szolgálhatunk (a kért óraszámtól és tanfolyamszámtól függően), az ingyenes tankönyvektől az ingyenes intenzív tanfolyamokig.

Tanáraink: 

Iskolánk tanárainak 80 százaléka angol anyanyelvű. Beszédközpontú módszerünk lényege a „just in English”, ezért magyar anyanyelvű tanáraink is csak angolul beszélhetnek az órán. Tény, hogy egy magyar ajkú tanár jobban érti, hogy mit és miért nem értenek a magyar hallgatók, ezért többször kérik tőlünk, hogy az órákat felváltva tartsa anyanyelvű és magyar ajkú oktató.

Utóbbi példa is azt érzékelteti, hogy a választási lehetőségek tágak, s utána járunk minden kérésnek. A tapasztalatunk megvan hozzá, hisz az elmúlt 25 évben jóformán az összes nagyobb nemzeti és nemzetközi cégnek (pl. a kormány intézményeinek, a Magyarországon működő külföldi cégeknek) tartottunk speciális tanfolyamokat. Kérésre személyre szabott tananyagot állítunk össze.

A könnyebb és gyorsabb egyeztetés érdekében, kérjük, hogy a corporate@ih.hu címre küldött levelükben tüntessék fel telefonszámukat is, de bármilyen felmerülő kérdés esetén kollégánk, Wennes Ildi ügyfél koordinátor(+36-1/345-7045, +36-30-438-0806) örömmel áll rendelkezésükre.

CÉGES REFERENCIÁINK TÖBBEK KÖZÖTT:

CIB Bank, Coca-Cola, Bristol Myers, British Petroleum, E.ON Hungária, Ernst & Young, Hewitt, IBM, Magyar Nemzeti Bank, Magyar Rádió, Michelin, Miniszterelnöki Hivatal, Művészetek Palotája, OTP, Paksi Atomerőmű, Pénzügyminisztérium, Philip Morris, Unicredit Bank.