Gyermekek/teenagerek oktatása

Szintfelmérés:

A szintfelmérő két részből áll: írásbeli teszt és szóbeli interjú.

 

Bejelentkezés nélkül lehet érkezni minden hétköznap 09.00 – 18.00 között. A szintfelmérő időtartama: 45 perc.
A gyerekeknek speciális szintfelmérést biztosítunk, esetükben az online teszt NEM megfelelő.

Kedvezményeink:

 

10 % kedvezmény
– Utazási Irodánk által szervezett külföldi nyelvi képzésen már részt vett     hallgatóinknak

 

5 % kedvezmény
– régi hallgatóinknak saját csoportjukba indulás előtti hét szerdáig      történő visszairatkozás esetén
– két családtag együttes beiratkozása esetén a magasabbik  tanfolyamdíjból
– HVG klubkártya bemutatásakor.

A kedvezmények egymással nem vonhatók össze!

dreamstime_xs_25940089Mi szeretjük a gyerekeket – a gyerekek szeretik nálunk az angolt

 

Az International House Nyelviskola 8-16 éves gyerekek számára is kínál kurzusokat. Iskolánk több éves tapasztalattal rendelkezik a gyermekoktatásban, professzionalizmusunk és gyermekszeretetünk hatékonnyá és élvezetessé teszi a nyelvtanulást a legkisebbek számára is.

Egyik fő célunk az, hogy vidám és bátorító légkört teremtve megszerettessük a gyerekekkel az angol nyelvet és kultúrát, illetve, hogy oly módon alapozzuk meg diákjaink nyelvismeretét, hogy már a legalacsonyabb szinteken is hasznos és gyakorlatias tudással szolgáljunk.

Magasan képzett és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező tanáraink sok szeretettel és kreativitással foglalkoznak a gyerekekkel. Annak érdekében, hogy a legtöbbet tudják nyújtani diákjaink számára, külön továbbképzéseken vesznek részt.

A kommunikációs készségre nagy hangsúlyt fektető oktatási módszerünk hatékonyan elősegíti a diákok aktív részvételét a foglalkozásokon. Az elérhető legjobb tankönyvek és egyéb tananyagok mellett készítünk csoport-projekteket és egyéni feladatokat is, hogy fejlesszük a gyerekek kreatív kifejezőkészségét, illetőleg hogy gyakoroltassuk és konszolidáljuk az elsajátított tananyagot.Tanfolyamaink az őszi szemeszterben szeptembertől februárig tartanak, míg a tavaszi félévben januártól júniusig tartanak.

Nyelvtanulás gyermekkorban?

 

Régóta közismert tény a korai nyelvtanulás hatékonysága. Fiatalkorban még nincs meg bennünk az a gátlás, amely a későbbiekben megakadályoz bennünket az anyanyelvtől eltérő hangok, hangsúlyok elsajátításában. A gyermekek nyitottabbak, lelkesebbek és sokszor fogékonyabbak az újdonságokra.

 

Annak érdekében, hogy ezt a lelkesedést megtartsuk, az IH nyelviskolánkban a gyermektanfolyamok a hagyományos általános iskolaitól sok mindenben eltérnek. Mi a játszva tanulás elvét követjük, ügyelve arra, hogy a gyerekek minden óra után valami újjal távozzanak és ennek írásos nyoma is maradjon, annak érdekében, hogy a szülő is nyomon követhesse a tanulási folyamatot. Fő szempontunk, hogy a gyermek örömmel jöjjön órára és vidáman is távozzon, hiszen így a tanulás hatványozottan hatékonyabb.

 

Gyermekkorban a tanulás sokkal eredményesebb, ha a vizuális eszközök (képek, rajzok, színek), illetve fizikai feladatok (játékos vetélkedők, versenyek) segítségével történik. Ügyelünk arra, hogy a gyermekek kapjanak házi feladatot, hiszen az ismétlés ebben a korban is elengedhetetlen a sikeres nyelvtanuláshoz.