Új IELTS felkészítő minden pénteken 4 órában.

Új IELTS felkészítő minden pénteken 4 órában.

07:52 14 szeptember in

IELTS nyelvvizsga-előkészítő

 

Tanfolyam részletek:

 

Heti 1×4 órában péntekenként 10 héten át (40 óra)

 

Kezdési időpont: október 19.

 

Időpont: 15.45-19.00

 

Tanfolyamdíj: 55.000 Ft

 

 

A világ nyelve az IELTS
Az IELTS Nemzetközi Nyelvvizsgát 135 országban több mint 6000 intézmény ismeri el. Évente 1,4 millióan vesznek részt a vizsgán, hogy útra kelhessenek nemzetközi állások és tanulmányok felé. Csatlakozz hozzájuk te is!

Az International English Language Testing System (IELTS) a Cambridge ESOL, a British Council és az IELTS Australia: IDP Australia által szervezett és ellenőrzött nyelvvizsga. Az IELTS nyelvvizsga az olyan vizsgázók nyelvi képességeit méri, akik olyan országokban kívánnak dolgozni vagy tanulni, ahol a kommunikáció elsődleges nyelve az angol.

Az IELTS nyelvvizsga felvételi követelményként szolgál Britt, ausztráliai, új-zélandi és kanadai egyetemeken, valamint középfokú, szakmai és tréning kurzusokon.
Minden vizsgázó köteles a Beszéd (Speaking), Magnóhallgatás (Listening),Olvasás (Reading) és Írás (Writing) modulokon résztvenni. A Beszéd  és Magnóhallgatás modulok mindenki számára ugyanazok, a Olvasás és az Írás modulok különböznek, attól függően, hogy a vizsgázó milyen céllal vesz részt a vizsgán.
Tanulmányi Beszéd és Írás (Academic Speaking és Writing) modulok azok számára ajánlottak, akik továbbtanulás céljával választották ezt a vizsgát, vagy akik szakmai testületeknél szeretnének elhelyezkedni.
Az Általános Beszéd és Írás (General Speaking and Writing) modulok olyan témákat foglalnak magukba, amelyek az általános, mindennapi nyelvhasználat során merülhetnek fel. Ezek a modulok azoknak ajánlottak, akik munkavállalás céljából költöznek angol anyanyelvi területre. Ezeket a modulokat azonban nem felsőfokú tanulmányok céljára tervezték. Az Általános modulok szintén hasznosak azok számára, akik Ausztráliába, Kanadába, Új-Zélandra vagy az Egyesült Királyságba kívánnak letelepedni.

 

Aktuális kedvezmények:

  • Azok, akik jártak már az Utazási Irodánk által szervezett külföldi nyelvi képzésen, 10 % kedvezményt kapnak a tandíjból.
  • Testvérpár kedvezmény: 5% kedvezményt biztosítunk a drágább tanfolyamdíjból.
  • HVG Klubkártya kedvezmény: 5% kedvezmény a tanfolyamdíjból.

A kedvezmények egymással nem vonhatók össze.

(Általános tanfolyamaink csoportjait legkevesebb 6 fő, maximum 14 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani. Bár a tanórák kezdési időpontjai adottak, mégis arra kérjük a nálunk érdeklődőket: jelezzék felénk, milyen más időpontban szeretnének órára járni, s mi igyekszünk ezeket az egyéni javaslatokat is megvalósítani.)

*A képzés megkezdése után (utólag) csatlakozó hallgatók szabad piaci szolgáltatásként indított tanfolyamon vesznek részt. Az Áfát a feltüntetett ár tartalmazza.