IH világa

Az IH világa

 

Az International House Nyelviskola a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének minősített iskolája, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által engedélyezett intézmény. 

ih-world-map-hun-300x168Az IH világszerte

Az első International House iskolát John és Brita Haycraft alapította 1953-ban, Spanyolországban. Angliába visszatérve az iskola gyorsan bővült, szállásszervező irodát, diákklubot, sőt, egy saját éttermet is nyitottak. Hamarosan megszültetett a felismerés, hogy a magas színvonalú oktatás biztosítása, a módszertan folyamatos fejlesztése, önálló, gyakorlati szemléletű tanárképző hátteret igényel.

 

A szerteágazó tevékenységek irányítására 1976-ban alakult meg az International House Educational Charity Trust non-profit alapítvány, amelyhez ma a londoni IH iskolán, a Nemzetközi Tanárképző Intézeten kívül a világ legnagyobb brit központú, független nyelvoktató szervezete tartozik. A hat évtizeddel ezelőtt alapított International House ma a világ egyik legjelentősebb nyelvoktató hálózata.

 

Londoni központjához 38 országban jelenleg 147 nyelviskola és tanárképző intézet tartozik, melyekben évente közel 100 000-en tanulnak angolul.

A Q minősítő védjegy

Megbízható minőség, garanciákkal

Ahol ez az embléma feltűnik, nincs szükség több kérdésre!

További információ

Angol nyelvtanfolyamok

Az International House az angol nyelvtanfolyamok széles skáláját kínálja felnőttek és gyermekek számára a nap bármely szakában, a kiscsoportos általános angol tanfolyamoktól kezdve egészen a személyre szabott egyéni tanfolyamokig. Üzleti részlegünk különleges kiscsoportos vagy egyéni nyelvtanfolyamokat szervez vállalatokhoz kihelyezve, illetve a nyelviskolában. Az órák időpontját és időtartamát az ügyfelek igényei szerint alakítjuk.

Tovább

Egyéb nyelvtanfolyamok

Az Európai Unió célkitűzéseivel összhangban az International House szervezet világszerte, de különösen Európában igen nagy hangsúlyt fektet az angolon kívül más európai nyelvek angolhoz hasonlóan magas szintű oktatására. Iskolánk ezen a téren is magas színvonalú, hatékony szolgáltatást nyújt partnereinek. Ennek megfelelően igény szerint szervezünk német és francia, általános és üzleti tanfolyamokat is cégek, valamint egyéni érdeklődők részére.

Tovább

Gyermektanfolyamok

Gyerek- és ifjúsági tanfolyamaink az óvodások játszóházától a középiskolás korosztály nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamáig mindenféle korcsoportnak és szintnek szólnak. Úgynevezett “kétnyelvű”, angolul nagyon jól tudó gyerekek számára szintfenntartó tanfolyamokat tartunk.

Tovább

Tanárképzés

Központi helyet foglal el az International House életében a nagy nemzetközi hagyományokkal rendelkező tanárképzés. Tanárképző intézetünk a világ egyik legelismertebb nyelvtanár-képző központja és amellett, hogy gondoskodik a világszervezetben dolgozó tanárok folyamatos továbbképzéséről, az alkalmazott módszertan fejlesztésről, a világ számos helyén szervez speciális témakörű szakmai konferenciákat és tanárképző programokat. A Cambridge-i Egyetem tanárképző központjaként nemzetközileg elismert CELTA és DELTA okleveleket lehet nálunk szerezni. Kínálatunk között szerepel továbbá az LCCI (Londoni Kereskedelmi és Ipari Kamara) Alapozó Tanfolyama és az International House “One-to-One” (egyszemélyes) Módszertani Tanfolyama. Állami- és nyelviskolákban oktató tanároknak ajánljuk az International House “Ifjúsági és Gyermekoktatás” tanfolyamát.

Tovább

Utazási Iroda

Az anyanyelvi környezetben történő nyelvtanulás iránt az elmúlt években jelentősen megnőtt az igény Magyarországon is. Az International House iskolák az egész világot átfogó hálózata ideális lehetőséget nyújt a külföldön tanulni vágyóknak. A világ ötvenöt különböző országában, száznegyvennégy helyszínen szervezünk nyelvtanfolyamokat az International House iskoláiban, valamint egész sor gondosan kiválasztott nyelvtanuló-központban angol, német, francia, spanyol és olasz nyelven. Az utazással, szállással, ellátással, biztosítással, valamint a vízumok beszerzésével kapcsolatos tennivalókat magunkra vállaljuk. Utazási Irodánk a külföldre történő utaztatáshoz szükséges valamennyi előírt jogosítvánnyal rendelkezik, így teljes körű utaztatási szolgáltatást kínálunk hallgatóinknak.

Tovább

Magyarnyelv-tanfolyamok

Az International House a hazánkban élő és dolgozó külföldiek nyelvi képzését is végzi. A számukra tervezett tanfolyamok nemcsak speciális nyelvi igényeiket, de az elfoglalt szakember gyakran előre kiszámíthatatlan időbeosztását is maximálisan figyelembe veszik. Igény szerint szervezünk tanfolyamokat csoportok és egyéni tanulók számára mind az iskolában, mind pedig vállalatokhoz kihelyezve.