Nyelvtanulás külföldön

shutterstock_296921780_kicsi

Nyelvtanulás külföldön

Manapság az idegen nyelvek ismerete elengedhetetlen szükségletté vált ami hihetetlen lehetőségeket és szabadságot tartogat, mint a munkaerőpiacon, mint az emberi kapcsolatok terén. A mai világban ezeknek a javaknak a mozgása sokkal egyszerűbbé és szabadabbá vált aminek ha nem is az egyetlen, de gyakran a legnagyobb gátja a megfelelő nyelvtudás hiánya. Ezt a szabadságot csak akkor tudjuk igazán kihasználni, ha legalább egy, de manapság egyre inkább két idegen nyelvet is beszélünk.

Utazási ajánlatok 

 

 

Tekintse meg iskoláinkat a keresőre kattintva. 

Ha már van elképzelése, hogy hova szeretne utazni és szeretne egy részletes árajánlatot kapni, töltse ki igényfelvételi lapunkat:

Felnőtt ( +16 ) hallgatóinknak a nyelvtanfolyamot és szállást tartalmazó utazási csomagot ajánljuk, melyben egyéni nyelvtanulási igényeiknek kielégítésére is van lehetőség, egyéni vagy csoportos, általános vagy üzleti nyelvtanfolyam formájában.

 

Tinédzser korú (10-19) hallgatóink számára a nyelvi tábort ajánljuk, mely program tartalmazza a tanfolyamot, szállást, szabadidős programokat, valamint kirándulásokat az iskola szervezésében.

Külföldi Nyelvtanulási Program 

Külföldi Nyelvtanulási Programhoz kötelező Utas- és sztornóbiztosítás (Start és Plusz) már elérhető irodánkban. 

Miért épp külföldön tanuljunk nyelveket?

 

Az anyanyelvi környezetnek köszönhetően akár pár hét alatt el lehet érni, hogy a korábbi tudásunkra építve, látványosan javuljon a kiejtés és ugrásszerűen a beszédértése. A nyelvet itt nem csak az iskolában tudjuk gyakorolni, hanem megtapasztalhatjuk annak hasznát a mindennapi életben is. A tanuláson kívül lehetőségünk van az adott ország és annak szokásainak megismerésére is.

Az oldalon található tanfolyamkeresőnk segítségével nyelvi programokat lehet összeállítani. A személyes tanácsadást ez a kalkulátor sem helyettesítheti, hiszen a leginkább megfelelő programot az évek során összegyűjtött személyes – a nyelvi utaztatás területén szerzett – tapasztalat átadásával tudjuk igazán segíteni.

Elérhetőségek:

Cím: 1015 Budapest, Széna tér 1/A.

Telefon: (+36 1) 316-1064

Személyes találkozó előzetes időpont egyeztetés után: travel@ih.hu

https://www.facebook.com/ih.utazas