Tanáraink

Steve-Oakes

Steve Oakes

Tanárképzés vezető

Bővebben róla

“Helló, Steve Oakes vagyok, az IH Budapest Tanárképző Központjának vezetője. 1991 óta vagyok Magyarországon, és azóta vezetek DELTA és más továbbképző kurzusokat. Szeretném bemutatni a többi tanárképző kollégát, akikkel itt találkozni fogsz. Ketten vagy hárman dolgozunk egyszerre egy kurzuson, de valószínűleg legtöbbünkkel találkozni fogsz, amikor itt leszel, mivel mi egy összetartó közösség vagyunk és az iskola is egy barátságos, intim hely, habár a mérete nem erre utal. Ha szeretnél beszélgetni a tanárképző programról, vagy nem vagy biztos benne, hogy a CELTA (nálunk vagy máshol) jó ötlet lenne, küldj nekem e-mailt, és egyeztetünk egy időpontot amikor telefonon vagy Skype-on tudunk beszélni.”

Image

Anna Csíky

Tanulmányi igazgató

Bővebben róla

“Sokévnyi középiskolai tanítás és tanártovábbképzés után boldogan csatlakoztam az IH Budapest csapatához, ahol a gyermekszekció vezetőjeként dolgozom, valamint a tanárok szakmai fejlődését igyekszem elősegíteni. A budapesti IH a megfelelő hely a megfelelő emberekkel a nyelvtudás fejlesztéséhez: Budapest szívében olyan tanárok várják Önöket, akik szívvel-lélekkel azon dolgoznak, hogy diákjaink jobban tudjanak idegen nyelveken beszélni.”

Image-1

Neil Anderson

Vezető tanárképző tanár

Bővebben róla

“Bangkokban születtem, majd gyerekként sokat utaztam, de egyetlen hely sem varázsolt el annyira, mint Budapest, ami egy igazán gyönyörű és nyüzsgő város. Nem sok dolog van itt, amit nem élvezek, de ha kikapcsolódásról van szó, a két ’b’ verhetetlen – a bárok és a fürdők (bath)!”

Image-2

Mark Tansey

Tanulmányi igazgató

Bővebben róla

“I first visited Budapest in 2000 and vowed to come back one day. Well, 7 years later I returned. After 2 years working in Bydgoszcz and Brighton, I landed a job here. I have thoroughly enjoyed my time here and I consider myself very fortunate to work in such a supportive, professional and friendly environment. The coffee is pretty good as well.”

IMG_1988-150x200

Johanna Szőke

Angol tanár

Bővebben róla

“I’ve been teaching at IH Budapest since 2013, and I did both my CELTA and DELTA at this school. I chose teaching as a career because it allows me to get to know a lot of different people and show them that it is possible to master English to a near native level (if you try hard enough of course :-)). I’m also a language and sports enthusiast: my current passions include Korean, Russian and downhill mountain biking. Traveling and sports for me are ways to gain new experiences, acquire new skills, and learn to see things from a different perspective.”

Image-4

Amál Pécsi

Tanárképző tanár

Image-3

Gary Steven

Tanárképző tanár

Image-21

Zoltán Páli

Tanárképző tanár

Image-17

Michael Graham

Tanárképző tanár

Image1

Eszter Baumann

Tanárképző tanár

Image-15

Vanja Smoje Glavaski

Angol tanár

Image-16

Viktória Sereg

Angol tanár

Image-14

Tom Boyle

Angol tanár

Image-13

Scott Donald

Angol tanár

Image-12

Russell Merrikin

Angol tanár

Image-11

Michael Mansell

Angol tanár

Image-10

Luca Tényi

Angol tanár

Image-9

Frank Fischer

Német tanár

Image-8

Derek Harrison

Angol tanár

Image-6

Anna Zubreczki

Angol tanár