Teacher Training

1_lifechanging_v3

ÜDVÖZÖLJÜK AZ INTERNATIONAL HOUSE BUDAPEST TEACHER TRAINING OLDALÁN!

Wherever you live in the world, you can complete the Cambridge CELTA with us, entirely from your home, and receive top-notch training for teaching both online and in a ’live’ classroom. Note that the online format is fully approved by Cambridge English, in response to the COVID-19 situation, for the foreseeable future while face-to-face courses are not possible; the certificate you receive is exactly the same as one receives upon successful completion of the face-to-face course. 

Anyone with any questions, don’t hesitate to write us at ttraining@ih.hu !

 

Köszönjük hogy ellátogatott az oldalunkra! Már csak néhány kattintásra van a megújult honlapunktól, ami 100%-ban az angoltanárképzésről szól.

Ha tehát Ön az alapvető TEFL képesítés, a cambridge-i CELTA, DELTA, vagy pedig valamelyik specializált tanárképző tanfolyamunk iránt érdeklődik, akkor kattintson az alábbi linkekre a részletes információkért és a jelentkezési lapokért.

A cambridge-i CELTA

 

A CELTA a legszélesebb körben elismert alapvető képzést nyújtó tanfolyam az angol, mint idegen nyelv tanításában. Ennek megfelelően erre a TEFL képesítésre van szüksége annak, aki angoltanárként szeretne dolgozni valamelyik színvonalas nyelviskolában, akár külföldön, akár belföldön.
További információért kérjük, kattintson ide.

A cambridge-i DELTA

 

A DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages) egy olyan képzés, amit már tapasztalt angoltanároknak ajánlunk, akik szeretnék kiszélesíteni a szakmai tudásukat és előrelépni a TEFL (angoltanári) szakmában. Továbbá feltétlenül szükséges azoknak a tanároknak, akik szeretnének továbblépni tanulmányi vezetői pozíciók és/vagy a tanárképzés irányába.

Teaching Young Learners Course

Hogyan tanítsunk gyerekcsoportokat?

 

Ez egy hosszú ideje kifejlesztett, meglehetősen népszerű és kifejezetten gyakorlati jellegű tanfolyam, melynek célja hogy azonnal használható technikákkal, ötletekkel ruházza fel a gyerekcsoportokat tanító tanárt. Mindezek mellett lehetőséget nyújt arra, hogy a tanár elmélyedhessen a saját tanításának elméleti és gyakorlati aspektusain.

One-to-one Methodology Course

Hogyan tanítsunk egyéni óra keretében?

 

Ezt a tanfolyamot az egyéni órák népszerűségének a drámai növekedése hívta életre. A tanfolyam kiszélesíti az egy tanár-egy diák felállásban tanító tanár eszköztárát és tananyagainak forrását, és azonnal használható segítséget nyújt a tanításban.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

 

Kérdés esetén kérjük, forduljon Szőcs Borbála kolléganőnkhöz bizalommal. Levelét kérjük, a ttraining@ih.hu címre küldje, valamint kérjük, az ihbteachertraining@gmail.com címet is adja hozzá a levélhez.

 

Telefonos elérhetőségünk: +36-30-101-1632

Keress minket díjmentes hívással Viber-en vagy WhatsApp-on keresztül a mobilos elérhetőséggel megegyező számunkon!

Címünk: 1015 Budapest, Széna tér 1/a