Teacher Training

1_lifechanging_v3

Üdvözöljük az International House Budapest Teacher Training oldalán!

COVID-19 UPDATE

Needless to say, the situation has led to disruptions in our course administration and scheduling, and a great deal of uncertainty. I’m pleased to say that our March fulltime CELTA is resuming afternoon input from 23 March, and morning teaching practice from 30 March, via the Zoom platform (i.e. online, live). It appears that candidates will be able to complete the CELTA in this format, with full approval from Cambridge.

This delay will affect start dates of subsequent courses, and we are contacting all enrolled candidates.

If you happen to be here in search of a CELTA course, note that when you read the course description, it hasn’t yet been adjusted to reflect the online format.

Anyone with any questions, don’t hesitate to write us at ttraining@ih.hu !

Steve Oakes, Head of Teacher Training

Last updated 2020 March 22

 

Köszönjük hogy ellátogatott a lapunkra! Már csak néhány kattintásra van a megújult honlapunktól, ami 100% -ban az angoltanárképzésről szól. Ha tehát Ön az alapvető TEFL képesítés, a Cambridge-i CELTA, vagy a DELTA, vagy pedig valamelyik specializált tanfolyamunk iránt érdeklődik, akkor kattintson a képre, vagy olvasson tovább a megfelelő információkért és linkekért.

Teacher Training tanfolyamaink

A Cambridge-i CELTA

A CELTA a legszélesebb körben elismert alapvető képzést nyújtó tanfolyam az angol, mint idegen nyelv tanításában. Ennek megfelelően erre a TEFL képesítésre van szüksége annak, aki angoltanárként szeretne dolgozni valamelyik színvonalas nyelviskolában, akár külföldön, akár belföldön.

A Cambridge-i DELTA

A DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages) egy olyan képzés, amit már tapasztalt angoltanároknak ajánlunk, akik szeretnék kiszélesíteni a szakmai tudásukat és előrelépni a TEFL (angoltanári) szakmában. Továbbá feltétlenül szükséges azoknak a tanároknak, akik szeretnének továbblépni tanulmányi vezetői pozíciók és/vagy a tanárképzés irányába.

Teaching Young Learners Course

Hogyan tanítsunk gyerekcsoportokat?

 

Ez egy hosszú ideje kifejlesztett, meglehetősen népszerű és kifejezetten gyakorlati jellegű tanfolyam, melynek célja hogy azonnal használható technikákkal, ötletekkel ruházza fel a gyerekcsoportokat tanító tanárt. Mindezek mellett lehetőséget nyújt arra, hogy a tanár elmélyedhessen a saját tanításának elméleti és gyakorlati aspektusain.

One-to-one Methodology Course

Hogyan tanítsunk egyéni óra keretében?

 

Ezt a tanfolyamot az egyéni órák népszerűségének a drámai növekedése hívta életre. A tanfolyam kiszélesíti az egy tanár-egy diák felállásban tanító tanár eszköztárát és tananyagainak forrását, és azonnal használható segítséget nyújt a tanításban.

Nem találta meg amit keresett?

25 év tanárképzési tapasztalattal a hátunk mögött biztosak vagyunk benne, hogy tudunk segíteni Önnek a megfelelő tanfolyam kiválasztásában.

Lépjen kapcsolatba velünk ezen a linken, (ttraining@ih.hu)  és mondja el hogyan segíthetünk!